Beskrivelse
3 snacks
Boghvedeblinis med pisket friskost og én hel dåse caviar
Cortsen Dinings egen skinke med kastanjecreme og karse
Sprødt kyllingeskind med purløgsmayonnaise
Forret
Cortsen Dinings svar på nytårstorsk. Rimmet torsk marmoreret i peberet rødbede. Hertil syltede sennepsfrø, friterede kapers, syrlig rødbedepure og friteret torskeskin. A part en flødesauce med peberrod og bacon fra glad frilandssvin.
Mellemret
Smørpocheret hummer med cremet bisque. Anrettet med syrlige perleløg, urtemix og kærlighed.
Hovedret
Mørbrad af Himmerlandskvæg med Pommes de From med vintertrøffel. Hertil stegte minikejserhatte, kartoffelpuf og intens sauce med franske morkler og fløde 50%.
Dessert
Brombæris dækket i 70% mørk chokolade og toppet med 24K bladguld. Hertil en mousse lavet på reduceret brombær og en tæt karamelkage.